Przepisy

Granola

Liczba porcji: 1

Kaloryczność: 339

Węglowodany: 61

Tłuszcze: 10

Białko: 7

Granola

Składniki

  1. 4 łyżki płatków owsianych
  2. 1 łyżka dowolnych orzechów
  3. 1 łyżka rodzynek
  4. 1 łyżka miodu (jeśli dacie lejący się miód to granola będzie bardziej miękka, jeśli skrystalizowany to będzie bardziej chrupiąca obie wersje są dobre)

Przygotowanie

  • Na suchej patelni uprażyć płatki owsiane.
  • Dodać pokrojone orzechy i rodzynki.
  • Po ok 1 min dodać miód i wszystko dokładnie wymieszać.
  • Poczekać aż granola wystygnie (możecie ją przełożyć na papier do pieczenia).

Gotów do współpracy?

Umów się na konsultację dietetyczną!

Zacznij teraz!